Akcija Re-akcija na art-marketu v Ajdovščini

Sobotni Art-market v Ajdovščini je mimo in z Ano sva ugotovili, da tako ne gre,… Ko delaš rabiš mir, primerno opremo in pogoje,… kaj sledi naslednjič še ne veva, veva pa, da greva naprej! Novim izzivom naproti!

Najpogosteje postavljeno vprašanje je bilo kje imamo sedež? Hm… ah ma kaj hočemo tako je,… šivava, a šivilje po naročilu tudi nisva in pleševa kar pa še ne pomeni, da sva plesalki,… hm kaj pa potem delava ahahahha,…. tisto kar lahko ljudje sami naredijo,… a nihče od njih ni prinesel opreme s seboj, da se nama pridruži,… mogoče bodo naslednjič,…

No Ani je po vsej akciji hrbet zablokiral,… grozno,… jaz sem prinesla domov kilogram gumbov in nekaj torb, sem pa z zamenjavo dobila hiško in si privoščila “krasne” uhančke.

Po sliki sodeč se imava super, moram napisat, da je bilo kar naporno, meni šivalni ni hotel delat, miza se mi je tresla, še dobro, da sem imela Ano in da sem delala na njeno Toyoto,… spoznala sem nekaj novega in me je popolnoma prevzelo,… to je moja sledeča investicija, saj do zdaj jih ni bilo dosti,….

Le kavico in dva biškotka sva si privoščile od 9ih do 15ih,vseeno sva bili PRIDNI!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s